Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep SAP in Noord-Brabant

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: SAP in Noord-Brabant

Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep SAP in Noord-Brabant getoond.

Selecteer de opties

Indeling van de SAP vacatures in de regionen Noord-Brabant

Volgens het diagraam zijn er in Noord-Brabant het grootste aantal vakatures van de beroep SAP in Eindhoven geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de provincies Noord-Brabant volgens niveau van het loon voor de branche SAP

Volgens het diagraam zijn er in Noord-Brabant het grootste aantal vakatures van de beroep SAP in Eindhoven geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Het aantal vakatures van het beroep SAP in procenten in Noord-Brabant

Per 05-12-16 zijn er in Noord-Brabant 1 vakatures van SAP geopend.Voor 100% van de geopende vakatures hebben de werkgevers het loon van 12 900 - 15 800 eur vermeld. 0% aanbiedingen hebben 10 000 - 12 900 eur als loon en 0% hebben als loon 15 800 - 18 700 eur

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Noord-Brabant

Onder de gelijkaardige beroepen in Noord-Brabant met het meest hoge loon is Usability. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 7560 eur. Op de tweede plaats staat .NET Developer met het loon van 4583 eur en op de derde plaats staat Business Intelligence met het loon van 4000 eur.

Vergelijkbare banen

SAP ABAP developer, internationale eindgebruiker
Computer Futures, Noord-Brabant
SAP BI Business Analyst per year
Whitehall Resources Ltd, Eindhoven,Noord-Brabant,Netherlands
SAP HANA BI Consultant per year
Ciber, , Eindhoven, Netherlands

Gebruikersenquête over niveau van het loon

UW LOON
16 juni 2015 heeft het team Jobtonic.nl een enquête over het niveau van het loon van de gebruikers van de site gestart. Het doel hiervan is het niveu van het loon van grootste deel van de bevolking te bepalen. We hopen op jullie actieve medewerking en betroubare informatie.

Selecteer uw niveau van het loon

Doe maar mee aan het onderzoek van het team Jobtonic.nl. Het doel hiervan is betrouwbaarheid van de gegevens op deze site te controleren. Om te kunnen deelnemen, moet u uwe stad, beroep en het loon opschrijven.